Over Sander van Werkhoven

Horeca is mijn passie. En de bar is het kloppende hart van ieder horecabedrijf. Over alles wat zich afspeelt op of rondom de bar schrijf ik graag. De dranken die er geserveerd worden, de indeling en het design van de bar zelf, de maatschappelijke discussies die de horeca soms oplevert en natuurlijk de ondernemer die in de horeca zijn of haar geld mee moet verdienen. Zakelijk als het moet, inlevend als dat nodig is.

Ik heb een groot en breed netwerk binnen de horecabranche. Opgebouwd als chef-redacteur van horecavakblad Misset Horeca waar ik verantwoordelijk was voor de artikelen en reportages over de cafésector. Zo stond ik aan de basis van de Café Top 100 en stelde deze ook jarenlang samen, verzorgde de bekendste bierrubriek van het land Rondje Bier, en was bijvoorbeeld ook initiatiefnemer van het Pilsoverzicht dat ik nog steeds jaarlijks samenstel voor vakblad Misset Horeca. Nog steeds het enige overzicht dat ondernemers de mogelijkheid biedt alle verkrijgbare pilseners te verelijken op prijs, smaak en uitstraling. Voor mij is horeca meer dan een branche. Horeca is ook emotie. En dit aspect breng ik graag naar voren in mijn artikelen, berichten en via mijn eigen Café Site.

Als zelfstandig horecajournalist werk ik inmiddels voor meerdere opdrachtgevers waaronder Misset Horeca, Misset Catering en Heineken NL. Ook verzorg ik met regelmaat persberichten en maak web-teksten. Daarnaast heb ik zitting in meerdere jury’s van wedstrijden die als doel hebben de kwaliteit in de horeca te verhogen. Hieronder de Nederlandse finale van de Pilsner Urquell Master Bartender wedstrijd 2011 en de Bier & Gastronomie Award.

Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op en merk wat ik ook voor u kan betekenen.

 

  • Copyright © 2011 Around The Bar Media. All rights reserved.
  • Ontwerp en realisatie: SpinDesign